Известие

Collapse
No announcement yet.

Чипосах си колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чипосах си колата

Колеги чипосах си колата но нещо дюзите текнаха не издържаха на напъна казвайте какво да правя да ги сменям ли защото са скъпи.Подлежат ли на ремонт или не.Когато е без чипа колата всичко и точно нама проблеми и грам масълце не тече от никъде.Турбото също е перфектно.Сменил съм съединител и турбо-пътищата.Искам чип но с тези дюзи не става работата.Дайте съвет.

---------- Post added at 04:35 ---------- Previous post was at 04:26 ----------

Пиша това защотто аз кола за гонки си имам Астрата е доказана бегачка но нали знаете мерака си е мерак-моля за компетентно мнение.Ще съм Благодарен на всеки който ми даде съвет.Варианта с смяна на дюзите не е приемлив,все пак сме в криза и парите са кът.
    Алфа 166 2.4 JTD

Е какво очакваш?
    Без грам инвестиция да се оправят. Може ако намериш някой, който може да ти подари нови дюзи или пък да ти ремонтира старите
    За да не скачаш в нови дюзи най-добре някой да ти ги разглоби и да ти ги ремонтира.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщение
      Колеги чипосах си колата но нещо дюзите текнаха не издържаха на напъна казвайте какво да правя да ги сменям ли защото са скъпи.Подлежат ли на ремонт или не.Когато е без чипа колата всичко и точно нама проблеми и грам масълце не тече от никъде.Турбото също е перфектно.Сменил съм съединител и турбо-пътищата.Искам чип но с тези дюзи не става работата.Дайте съвет.

---------- Post added at 04:35 ---------- Previous post was at 04:26 ----------

Пиша това защотто аз кола за гонки си имам Астрата е доказана бегачка но нали знаете мерака си е мерак-моля за компетентно мнение.Ще съм Благодарен на всеки който ми даде съвет.Варианта с смяна на дюзите не е приемлив,все пак сме в криза и парите са кът.
      Нещо не схващам как така без чип проблем няма пък с чип има - според мен някой е пипал там дето не му е ясно кво става
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

кой ти е чипоса да знам да не хода при него?

Comment

Ако може да ми каже някой колко пари излиза ремонта на една дюза.
          Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Ми много доколкото знам май нова е към 1500 лв или нещо подобно бях чувал.
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщение
              Ако може да ми каже някой колко пари излиза ремонта на една дюза.
              Дюзите са Bosch и за тях има ремонтни комплекти.
              Излиза към 180-200 лв. на дюза, но поне стават като нови.
              Доколкото знам, не могат да се възстановяват само бубинките, т.е. електрическата част на дюзата.
              sigpic

Comment

Във Варна има един даскал възрастен не му знам името преподавател е на мой приятел....Преди 2 месеца си купи някакъв стент за 100 000 лева....Имало само два във цяла Варна такива....Стента е пригоден специално за "Common-Rail" двигатели може да попитам за номера на човека и да се разберете нещо по телефона...Не вярвам да ти вземе повече от 200-250 лева работи на меко казано смешни цени той човека си е възрастен прави го за удоволствие най вече... Ще се постарая колега до 2-3 дни да ти пратя номера му ако имаш интерес....
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD Progression

Comment

Първоначално публикувано от bate.vi.dido Покажи съобщение
                  Във Варна има един даскал възрастен не му знам името преподавател е на мой приятел....Преди 2 месеца си купи някакъв стент за 100 000 лева....Имало само два във цяла Варна такива....Стента е пригоден специално за "Common-Rail" двигатели може да попитам за номера на човека и да се разберете нещо по телефона...Не вярвам да ти вземе повече от 200-250 лева работи на меко казано смешни цени той човека си е възрастен прави го за удоволствие най вече... Ще се постарая колега до 2-3 дни да ти пратя номера му ако имаш интерес....
                  Най-скъпия стенд за комънреил струва 20 000лв и едва ли колегата е дал 100 000 за удоволствие

Ремонта на една дюза излиза не повече от 170лв
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Най-скъпия стенд за комънреил струва 20 000лв и едва ли колегата е дал 100 000 за удоволствие

Ремонта на една дюза излиза не повече от 170лв
                    Това чудо е огромно една от многобройните му функций(така да ги нарека) е това за което съм споменал по горе....Това е някаква универсална машина както казах не ги разбирам ама знам че няма нещо което да не прави това нещо с Common-Rail моторите
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD Progression

Comment

Working...
                    X